Made-to-order concept

  • Wat kan je verwachten?
Fait d'Or werkt met een made-to-order concept. Dit wil zeggen dat elke handtas pas gemaakt wordt nadat deze is besteld. Elke handtas word dus speciaal voor jou gemaakt. Op de website kan je onze vaste modellen vinden. Als je favoriete model hier tussen staat, twijfel dan niet om hem gewoon lekker makkelijk online te bestellen. Enkele weken later kan je hem thuis ontvangen of je kan hem oppikken in onze winkel in Diest.                                                                                              
  • Je handtas een persoonlijke custom-made toets geven?
Kom jij jouw handtas bestellen in onze winkel met open atelier in Diest, dan kan jij zelf jouw eigen voering kiezen voor de binnenkant van jouw handtas. Kies een leuke print die bij jou past en geef jouw Fait d'Or dat unieke stukje van jezelf.                                                                                                                       
  • Persoonlijke aanpassingen                    
Heb jij jouw favoriete model gevonden maar.... 
- Verkies je toch liever een andere kleur
- Kies je toch liever voor leer met/zonder textuur?
- Heb jij toch liever een langere/kortere riem zodat jouw handtas op de perfecte hoogte hangt?
- Heb jij aan de binnenzijde graag veel vakjes om alles goed te kunnen organiseren. Of heb je het net graag eenvoudig en sober? 
Kies er dan voor om een bezoek te brengen aan onze winkel met open atelier. Hier helpen we jou met het aanpassen van jou Fait d'Or.
! Let wel op ! 
Het model zelf kan hier niet worden gewijzigd. Afhankelijk van jouw aanpassingen zal er een meerprijs worden aangerekend. 
                                   
  • Volledig op maat

Een handtas ontwerpen specifiek voor jou past niet binnen ons concept. Fait d'Or kiest bewust voor een eigen collectie met vaste modellen. 

MAAR! Heb jij toch een prachtig idee en denk je dat het ECHT PAST binnen onze stijl? Kom dan gerust langs en dan kunnen we hier eventueel over brainstormen. Wie weet is het een leuke uitdaging en past het dan toch net wel binnen ons concept. Wie niet waagt...