Maak kennis met het creatieve brein achter Fait d'or

Dit ben ik, hier sta ik! Het creatieve brein achter Fait D'or.
🔸De laatste tijd merk ik dat ik heel veel vragen en bestellingen krijg van nieuwe volgers. Waar ik super enthousiast over ben, is dat deze nieuwe volgers veel verder gaan dan familie, vrienden en kennissen. Wauw!!! Jeeeej! Als ik hierover nadenk krijg ik nog steeds een overweldigend gevoel. 🤗

Nu zat ik de laatste tijd te denken dat het stilaan tijd is om mezelf eens deftig voor te stellen aan jullie. Aan al mijn volgers! Of dit makkelijk is? Helemaal niet! Maar ik wil het toch graag doen. 

Dus… waar moet ik beginnen… 

Ik ben Kirsten en ik ben bijna 30 🤣.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen aan mijn opleiding orthopedie (afstudeerrichting schoentechnologie). Hieruit is dan ook mijn liefde voor leder ontstaan. Het creatieve kantje heb ik altijd al gehad. Als kind kon ik me bezig houden met de kleinste prullen. Als ik maar iets kon creëren, maken, in elkaar steken. Nu gaat mijn creativiteit soms nog alle kanten uit. Maar ik probeer het toch te houden bij het maken van handtassen. Want dat is echt iets wat ik met veel passie en liefde doe. 

Momenteel werk ik in een orthopedisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van schoenen en steunzolen op maat en werk ik enkele dagen in de week voor fait d’or. Omdat ik het niet kan laten ga ik elke zondag ook nog eens werken in de winkel van mijn vader. Vleesjes verkopen 👌. Stilzitten is dus echt wel één van de slechtste dingen die ik kan. Ik ben een bezige bij en haal dan ook graag alles uit mijn dag. Ik hoor het wel vaker maar voor mij klopt dit echt. 24 uren in een dag, 7 dagen in de week, dat is veel te weinig. Hierdoor durf ik mezelf wel eens voorbij te lopen en teveel hooi op mijn vork nemen. Maar gelukkig weet ik voor mezelf wanneer ik aan de alarmbel moet trekken en weer even tot rust moet komen. 

Voorlopig ga ik het hierbij houden. Nu ik eenmaal vertrokken ben wil ik jullie graag nog veel meer vertellen en wat specifieker over het merk Fait D'or. Dat houden jullie sowieso nog te goed.😘